Недвижимость КиеваАгентство недвижимости Леонов и ко

             продать купить квартиру купить снять квартиру элитные квартиры новости,статьи аренда недвижимости

Категории раздела

Главные новости недвижимости [187]
Недвижимость [225]

Гранд Лайф

Парковые озера

Цитадельная 7

Продам квартиру

Продам квартиру

Облако тегов

Форма входа

Главная » 2011 » Август » 16 » Будiвництво молодiжного житла коштуватиме наполовину дешевше
14:25
Будiвництво молодiжного житла коштуватиме наполовину дешевше
Молодi знову обiцяють доступне житло. Якщо у вас є друзi до 36 рокiв, можете об`єднатися та спiльно звести цiлий багатоквартирний будинок.

У такий спосiб вдасться наполовину зменшити вартiсть квадратних метрiв. Вiдповiдну схему пропонують у новому законопроектi, в якому прописали механiзми пiдтримки молодих сiмей. Але не зрозумiло, чи знайдуть грошi на таку масштабну програму.

Не безкоштовно, але дешево. Хоча землю обiцяють надавати таки безкоштовно. Посередникiв-забудовникiв не буде. Тому вдасться наполовину зменшити вартiсть квадратних метрiв. Таку схему прописали у новому законопроектi, який найближчим часом передадуть до парламенту.

"Об’єднуватись в кооперацiю, надавати, в першу чергу, безкоштовну землю - здешевлення. Самим будувати - ну я маю на увазi залучати будiвельну компанiю, от i нема забудовника, який отримає 100-200 % рентабельностi на цьому. Вже здешевлення", - пояснює телеканалу UBR народний депутат України Андрiй Пiнчук.

Фiнансовi поступки будуть i для тих, хто винайматиме квартири. Спецiальнi будинки зводитимуть за державнi кошти. Помешкання у них не можна буде анi викупити, анi вiдсудити. Лише орендувати. Виселення – обов’язкове. Пакувати валiзи доведеться людям, якi досягнуть 36-ти рокiв. Як бути iз сiм’ями, де чоловiк i жiнка рiзного вiку - у законопроектi прописати забули. Втiм, розробники документа кажуть: iще є час на його вдосконалення.

"Ми намагаємося розширити варiанти надання державної пiдтримки для отримання житла. I по-друге, в законопроектi ми намагаємося закласти принципи гарантiї того, що цi програми будуть виконуватися. I з державним фiнансуванням, i з недержавним фiнансуванням", - каже Леонiд Рисухiн, голова правлiння Державного Фонду молодiжного будiвництва.

Якщо молодi українцi захочуть мати власне житло, але заплатити за нього одразу не зможуть - їм пропонуватимуть кредитування на пiльгових умовах. Скiльки загалом коштуватиме така державна пiдтримка - розробники законопроекту прогнозувати не беруться. I не вiдомо, чи знайдуть у бюджетi необхiднi грошi взагалi.

Категория: Главные новости недвижимости | Просмотров: 788 | Добавил: администратор | Рейтинг: 5.0/1

Block title

Эксклюзив

Срочная продажа

Поиск

Квартира в центре

Продажа!

Продам!

Продажа квартиры

Валюта


Календарь

«  Август 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архив записей